Készül a csapat!

Farkas Csaba: erősebb ellenfél kellene

A Sportul elleni két hazai mérkőzést követően Farkas Csaba kifejtette, próbálgatják a sorok összeállítását, azonban egy erősebb ellenfélre lenne szükség. Mint mondta, mind a Románia-kupán, mind a bajnokságban fontos mérkőzések következnek, a kemény meccs hiányát pedig edzésen igyekeznek pótolni.

„Sokkal szívesebben játszottunk volna mondjuk Brassó ellen, egy Sportul szintű ellenfél nem tesz jót a fontos mérkőzések előtt. Edzéseken, az új orosz játékosokkal kiegészülve négy erős sort alakítottunk ki, így próbáljuk pótolni a kemény meccseket 5-5 elleni játékokkal” – mondta a tréner.

Farkas Csaba a Sportul elleni két hazai mérkőzésre is kitért mondandójában, rámutatva: figyelni kellett, hogy ne essen vissza a játékosok állóképességének szintje.

„Az első mérkőzés első harmadában sokat korcsolyáztunk, igyekeztünk minél egyszerűbben játszani, és sokat lőni kapura. Miután már 9-0-ra vezettünk, a második harmadtól kreatívabb, kissé komplikáltabb játékot mutattunk, sok szép helyzetet alakítottak ki a fiúk” – zárta gondolatait.

(Forrás: hockeyprogym.ro)
(Címfotó: Keresztes Zoltán)

Kérem ossza meg ismerőseivel: