Két év kihagyás után újra látható a De mi lett a nővel? a Figuránál

Február 28-án, szerdán este 7 órától, két év kihagyás után újra műsorra kerül a Figuránál Albu István rendezésében a De mi lett a nővel? című előadás.

Kiss Csaba drámájának alapját nyolc Csehov-novella képezi, melyek precíz dramaturgiai érzékkel formálva, izgalmas keretbe helyezve válnak egyetlen szöveggé. A groteszk humorral és számtalan komikus helyzettel átszőtt történet műfaja: férfimese. Három vándorszínész elbeszélései fonódnak össze, s adnak hozzá újabb és újabb darabokat egy titokzatos nőalak, Irina Bikulina kirakósjátékszerű arcképéhez. Leányszöktetés és romantikus szerelem, feslettség és sírig tartó hűség – megannyi ellentmondásos szín festi e képzelt nőalak portréját, ám a kérdés, hogy mi is lett a novel, mindvégig nyitva marad.

de mi lett a novel

Az előadás három mesélő-szereplője: Dávid A. Péter, Faragó Zénó és Moşu Norbert László.

A produkcióra a jegyek ára 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak és csoportkedvezménnyel (min. 10 fő) 10 lej. Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Online jegyvásárlás: www.biletmaster.ro

Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.


CSEHOV – KISS CSABA: DE MI LETT A NŐVEL?
férfimese

de_mi_lett_a_novel

Szereplők:

Jura: Dávid Péter
Gyabkin: Moşu Norbert-László
Aljosa: Faragó Zénó

Rendező: Albu István

Díszlet- és jelmeztervező: György Eszter

Kérem ossza meg ismerőseivel: