Ki vagyok én? – a Szín-kron csoport előadása újratöltve

Új szereposztással és új jelenetekkel

Ezen a héten új szereposztással és új jelenetekkel látható a Figuránál a Szín-kron csoport Ki vagyok én? című előadása.

A produkció október 24-én, szerda este 7 órától, október 25-én és 26-án, csütörtökön és pénteken 11.00 és 13.00 órától tekinthető meg. A délelőtti előadásokra érvényesek a gyermek- és ifjúsági bérletek.

Mi a vers? Mi számít annak, és mi nem? A Szín-kron csoport előadása a szerelem témájában, a nő és férfi kapcsolatában próbálja meg körüljárni a kérdést. Meddig tart a vers és mikor lesz a miénk a költő szava. Kortárs magyar versek (és nemcsak) a terítéken József Attilától, Nemes Nagy Ágnesen keresztül, Varró Dánielig. Megfűszereztük a verseket zenével is, mivel számunkra a vers is zene. Annak ajánljuk az előadást aki szereti a verseket, de legfőképpen azoknak akik csak most fogják megszeretni. Mert a verset mindenki szereti.

Szereplők: Balázs Bernadett Mária, Balázs Helga, Beian Éva, Csorba Kristóf, Csorba Szilvia, Egyed Kriszta, Farkas Beáta, Farkas Kriszta, Farkas Zoltán Norbert, Köllő Eszter, Nagy Csaba, Simonffy Réka, Vargyas Krisztina.

Az előadást összeállította: Kolozsi Borsos Gábor


Jegyek ára 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak és csoportkedvezménnyel (min. 10 fő) 10 lej. 

Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között, vagy előadások előtt fél órával a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen. Online jegyvásárlás a biletmaster.ro oldalon.

Kérem ossza meg ismerőseivel: