Ki vagyok én? – Verses-zenés előadás

A Szín-kron csoport előadása két alkalommal a Figuránál

Május 14-én, hétfőn a Figura stúdiótermében két alkalommal, 17:00 és 19:00 órától látható a Szín-kron csoport Ki vagyok én? című verses-zenés előadása. A Szín-kron csoport diákszínjátszó kör vezetője Kolozsi Borsos Gábor, a Figura társulatának színésze.

Mi a vers? Mi számít annak, és mi nem? A Szín-kron csoport előadása a szerelem témájában, a nő és férfi kapcsolatában próbálja meg körüljárni a kérdést. Meddig tart a vers és mikor lesz a miénk a költő szava. Kortárs magyar versek (és nemcsak) a terítéken József Attilától, Nemes Nagy Ágnesen keresztül, Varró Dánielig. Megfűszereztük a verseket zenével is, mivel számunkra a vers is zene. Annak ajánljuk az előadást aki szereti a verseket, de legfőképpen azoknak akik csak most fogják megszeretni. Mert a verset mindenki szereti.

ki vagyok en2

Szereplők: Kedves-Tamás Hanga, Ambrus Nándor, Farkas Beáta, Köllő Eszter, Egyed Kriszta, Domokos Orsolya, Balázs Bernadett Mária, Fórika Dóra, Csorba Szilvia, Vargyas Kriszti, Batrin Attila Krisztián, Farkas Zoltán Norbert, Gergely Péter, Simonffy Réka, Tusa Imola, Balázs Helga

Az előadást összeállította: Kolozsi Borsos Gábor


Jegyek ára 7 lej. Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között, vagy előadások előtt fél órával a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen. Online jegyek a www.biletmaster.ro oldalon.

Kérem ossza meg ismerőseivel: