Könyvbemutatók és kiállítás a Gyergyószentmiklósi Városi Könyvtárban

Az idei Szent Miklós napok keretén belül a Gyergyószentmiklósi Városi Könyvtár könyvbemutatókkal és kiállítással kapcsolódik be a rendezvénysorozatba.

December 2-án, pénteken a Hargita Kiadóhivatal gondozásában megjelent Székely könyvtár-sorozat eddig megjelent köteteit mutatja be Lövétei Lázár László és Ferenczi Attila. A könyv-sorozat bemutatását Siklódy Ferenc grafikus ötven könyvjegyének kiállítása egészíti ki, amelyeket az előfizetők számára készített. A kiállításra és könyvbemutatóra 19 órára várjuk az érdeklődőket.

meghivo

December 4-én, vasárnap Csinta Samu tavaly bemutatott nagy sikerű Erdély újranemesítői című könyvének második részét, az Arisztokraták honfoglalása című kötetet mutatják be. A kötetet 17 órától Gergely Imre, a Gyergyói Hírlap főszerkesztője méltatja.

samukonyv-1

December 6-án, kedden a Tarisznyás Márton Múzeum szervezésében Demjén Andrea (szerk.)
Gyergyószentmiklós a régészeti kutatások tükrében című kötet bemutatójára kerül sor. A bemutató 17.00 órától veszi kezdetét a Gyergyószentmiklósi Városi Könyvtárban. A kötetet bemutatja Demjén Andrea régész és Csergő Tibor András múzeumigazgató.

plakat

A Gyergyószentmiklósi Városi Könyvtár szeretettel vár minden kultúra kedvelőt.

Kérem ossza meg ismerőseivel: