Köszöntsük együtt az újévet!

Szabadtéri szilveszter a művelődési ház előtti téren

Gyergyószentmiklós Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Gyergyószentmiklósi Művelődési Központ szabadtéri szilvesztert szervez a művelődési ház előtti téren.

Az év utolsó napján szeretettel várunk mindenkit az óév búcsúztatójára és az új esztendő köszöntésére. A rendezvény negyed 12-kor a sepsiszentgyörgyi Trend5 koncertjével kezdődik. A  zenekar tagjai különböző, jól ismert és sikeres zenekarokból verbuválódtak, korábban már játszottak együtt különböző formációkban, ebben a felállásban 2015 óta muzsikálnak. Tagjai: Lovas Szende – ének, Biró Árpád – ének, Boldizsár Lehel – billentyű, vokál, Lovas Lala – basszusgitár, ének, Müller Arnold – gitár, vokál, Váradi Attila – dobok.

Éjfél előtt néhány perccel az egyházi és városi elöljárók mondanak rövid köszöntőt, pontban éjfélkor kezdődik a tűzijáték, utána, immár hagyományosan támogatóink jóvoltából kisorsolunk számos meglepetést és a szerencsemalacot. A tombola ingyenes, a szervezők, önkéntesek osztják ki a helyszínen. Az Új év első órájában folytatódik a Trend5 koncertje, lévén évről-évre egyre többen vesznek részt a Városi Szilveszteren.

Kérem ossza meg ismerőseivel: