Kövekkel a zsebében turné

Székelykeresztúron, Ócfalván és Zetelakán a Figura Stúdió Színház

December 13-án, kedden este 19.00 órától a székelykeresztúri Művelődési Otthonban kerül bemutatásra a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház Kövekkel a zsebében című előadása.

A produkció ezt követően december 14-én, szerda este 19.00 órától az ócfalvi Művelődési Házban, majd december 15-én, csütörtök este 19.00 órától a zetelaki Művelődési Házban is megtekinthető.

Marie Jones darabja Kolozsi Borsos Gábor és Moşu Norbert-László előadásában tekinthető meg, a produkció rendezője Csuja László.

figura_kovekkel1

A két szereplő tizenhat karaktert játsszva adja elő a történetet, mely egy amerikai filmstáb írországi filmforgatását meséli el.

Jake és Charlie élete kissé zátonyra futott, mindketten a filmiparban látnak új lehetőségeket, ám ismeretség híján nekik csak statisztaszerep jut. A statiszták szerencséje viszont pont az, hogy jó megfigyelő válhat belőlük.

Így ismerhetünk meg többek között egy elkényeztetett dívát, egy toporzékoló rendezőasszisztenst, a helyi papot, az „egyetlen túlélő” statisztát, és egy fiút, akinek az élete szomorú fordulatot vesz…

kovekkel

Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lej.

Az előadás a Színház Hargita Megyének program része, mely Hargita Megye Tanácsa, a Hargita Megyei Kulturális Központ, Székelykeresztúri Polgármesteri Hivatal, Felsőboldogfalva Polgármesteri Hivatala és Zetelaki Polgármesteri Hivatal támogatásával jön létre.

kovekkel_plakat

Kérem ossza meg ismerőseivel: