Kövekkel a zsebében

A Figura előadása Gyergyóalfaluban és Gyergyószárhegyen

Április 26-án, kedden este 8 órától a gyergyóalfalvi Petőfi Sándor Művelődési Házban, április 27-én, szerdán este 8 órától a gyergyószárhegyi művelődési házban kerül bemutatásra a Figura Stúdió Színház Kövekkel a zsebében című előadása. Marie Jones darabja Kolozsi Borsos Gábor és Moşu Norbert-László előadásában tekinthető meg, a produkció rendezője Csuja László.

A két szereplő tizenhat karaktert játsszva adja elő a történetet, mely egy amerikai filmstáb írországi filmforgatását meséli el. Jake és Charlie élete kissé zátonyra futott, mindketten a filmiparban látnak új lehetőségeket, ám ismeretség híján nekik csak statisztaszerep jut. A statiszták szerencséje viszont pont az, hogy jó megfigyelő válhat belőlük. Így ismerhetünk meg többek között egy elkényeztetett dívát, egy toporzékoló rendezőasszisztenst, a helyi papot, az „egyetlen túlélő” statisztát, és egy fiút, akinek az élete szomorú fordulatot vesz…

kovekkel1 kovekkel

Jegyek ára 15 lej, diákoknak és nyugdíjasoknak 10 lej. Jegyek válthatók előadás előtt egy órával a helyszínen.

Az előadás a Színház Hargita Megyének program része, mely Hargita Megye Tanácsa, a Hargita Megyei Kulturális Központ, a Gyergyóalfalvi Polgármesteri Hivatal és a Gyergyószárhegyi Polgármesteri Hivatal támogatásával jön létre.

Kérem ossza meg ismerőseivel: