„Közösségi fotópályázat” – az Amigó üzletlánc kampánya

Fotózz, és nyerhetsz 1000 lejt!

18838496_1455496604509815_1675109149_o    Május 15. és június 30. között az Amigo üzletlánc „Közösségi fotópályázat” címmel elindította Csíkszereda, Székelyudvarhely, Gyergyószentmiklós, Kézdivásárhely és Sepsiszentgyörgy városok lakosait megszólító kampányát, mely során a jelentkezők a város hangulatát megelevenítő képekkel szállhatnak versenybe az összértékben vett 4000 lejes nyereményekért. A pályázatunkra nem csak fotósok jelentkezhetnek, a versenyen minden lakos részt vehet, bármilyen eszközzel készített fényképpel.

A fotókat az amigo-online.ro oldalra lehet feltölteni, ahol a pályázat részletes szabályzata is olvasható.

    Az üzletek marketingkommunikációjában gyakorta megjelenő „közösségi üzlet” fogalomköréből nőtte ki magát a „közösségi fotópályázat” megnevezés, mely előbbi az Amigo üzletek missziójának központi gondolata is egyben. Az Amigo üzletek, a multik gyakorlatával ellentétben, egy-egy városnegyedet szolgálnak ki, egy kis közösség igényeit törekszenek kielégíteni, így válnak az Amigo üzletek, a mindennapi élet szerves részévé. Az előbbiekből következik, hogy az alkalmazottak is részt vehetnek a versenyben, akik egy különdíj megszerzéséért indulhatnak, hiszen ennek a közösségnek ők is nagyon fontos tagjai.

    A díjak sem mindennapiak, a legjobb fotó szerzője 1000 lejt vihet haza, ezenkívül minden, a versenyben résztvevő nyolc városnegyedből beérkezett legjobb fotó beküldőjének 250 lejes nyereményt ajánlunk fel. Emellett közönség díjat nyer az, akinek a fotója a legtöbb Like-ot gyűjti a verseny ideje alatt az Amigo oldalán. A legjobb fotót készítő alkalmazottnak egy 500 lej értékű különdíj jár. A zsűri tagjai: Onodi Szabolcs, Balázs Zoltán, László Hajnalka és Gál István.


• A weboldal: https://www.amigo-online.ro/hu

• Részletes szabályzat térképekkel, ahol lehet fotózni: https://www.amigo-online.ro/hu#news#photo_contest#rules

• Az eddig feltöltött fotók az „üzleteink” menüpont alatt az egyes üzletek aloldalain találhatóak lent, az oldal alján: https://www.amigo-online.ro/hu#markets

• Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/Amigo-1071540842870759/

amigo1

Kérem ossza meg ismerőseivel: