Lakhatási pályázat orvosok, gyógyszerészek, művészek számára Gyergyószentmiklóson

Pályázati határidő: 2021. június 18.

A Studium–Prospero Alapítvány pályázatot hirdet orvosok, gyógyszerészek, művészek számára gyergyószentmiklósi szolgálati lakás elfoglalására júliusi beköltözéssel.

A Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával felépített ház a Szurokfőző utcában található, bútorral és elektronikai cikkekkel felszerelt konyhával rendelkezik, valamint nappalival, 2 hálószobával, fürdőszobával. A lakás hasznos felülete 115 m². A sikeres pályázó a 3000 m² kert, a csendes környezet előnyeit is élvezheti.

A lakhatási támogatás három évre szól, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel. A nyertes pályázó e három év alatt önköltségi áron lakhat a szolgálati lakásban.

A pályázáshoz szükséges dokumentumok:

Felvételi kérelem (formanyomtatvány letölthető itt vagy igényelhető az office@studium.ro e-mail címen)

Munkahelyi igazolás

Utolsó két havi fizetésről kiállított bizonylat*

Személyazonossági igazolvány fénymásolata٭

Utolsó tanulmányi oklevél fénymásolata٭

Házassági levél fénymásolata

Gyermekek születési anyakönyvi kivonata

Curriculum Vitae*

Kézzel írt indoklás az alapítvány kuratóriumának címezve, amelyben szerepel, hogy miért van szükség a lakhatási támogatásra

٭Házastárs/élettárs esetén házastársé/élettársé is mellékelendő

A pályázati iratcsomót, kérjük, küldjék el postán vagy futárszolgálattal a Studium–Prospero Alapítvány Központi Hivatalába (540066, Marosvásárhely, Gen. Avramescu utca, 11. szám).

Érdeklődni az office@studium.ro címen lehet.

Azzal, hogy a pályázó pályázatát beküldi, beleegyezik abba, hogy a Studium–Prospero Alapítvány jelen pályázat lebonyolítása során személyes adatait felhasználja. A pályázati anyagban megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag jelen pályázati felhívásban foglalt kötelezettségeink teljesítéséhez használjuk fel.

Pályázati határidő: 2021. június 18.


Studium–Prospero Alapítvány

Kérem ossza meg ismerőseivel: