Lakhatási pályázat orvosok, gyógyszerészek, művészek számára Gyergyószentmiklóson

Pályázati határidő: 2019. október 3.

A Studium–Prospero Alapítvány pályázatot hirdet orvosok, gyógyszerészek, művészek számára két gyergyószentmiklósi szolgálati lakás elfoglalására októberi beköltözéssel.

A pályázatukat benyújthatják azok a szakvizsga előtt álló rezidens orvosok is, akik a közelgő szakvizsgájukat követően állással rendelkeznek Gyergyószentmiklós állami egészségügyi intézményében, vagy családorvosként fognak dolgozni Gyergyószentmiklóson vagy valamelyik környező faluban.

A Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával felépített ikerház a Szurokfőző utcában található. Mindkét lakása bútorral és elektronikai cikkekkel felszerelt konyhával rendelkezik, valamint nappalival, 2 hálószobával, fürdőszobával. A lakások hasznos felülete egyenként 115 m². A sikeres pályázók a 3000 m² kert, a csendes környezet előnyeit is élvezhetik.

gyergyo_kicsi-8629

A lakhatási támogatás három évre szól, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel. A nyertes pályázók e három év alatt önköltségi áron lakhatnak a szolgálati lakásokban. Családi házakról lévén szó, a családos pályázók előnyt élveznek az egyedülállókkal szemben.

A pályázáshoz szükséges dokumentumok:

٭ (Házastárs/élettárs esetén házastársé/élettársé is mellékelendő)

 Felvételi kérelem (formanyomtatvány letölthető itt vagy igényelhető az office@studium.ro e-mail címen)
Munkahelyi igazolás
Utolsó két havi fizetésről kiállított bizonylat*
• Személyazonossági igazolvány fénymásolata٭
• Utolsó tanulmányi oklevél fénymásolata٭
• Házassági levél fénymásolata
• Gyermekek születési anyakönyvi kivonata
• Curriculum Vitae*
• Kézzel írt indoklás az alapítvány kuratóriumának címezve, amelyben szerepel, hogy miért van szükség a lakhatási támogatásra

A pályázati iratcsomót, kérjük, küldjék el postán vagy futárszolgálattal a Studium–Prospero Alapítvány Központi Hivatalába (540066, Marosvásárhely, Gen. Avramescu utca, 11. szám).

Érdeklődni az office@studium.ro címen lehet.

Azzal, hogy a pályázó pályázatát beküldi, beleegyezik abba, hogy a Studium–Prospero Alapítvány jelen pályázat lebonyolítása során személyes adatait felhasználja. A pályázati anyagban megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, kizárólag jelen pályázati felhívásban foglalt kötelezettségeink teljesítéséhez használjuk fel.

Pályázati határidő: 2019. október 3.

Kérem ossza meg ismerőseivel: