Lázár Ervin meséje nyomán: A legkisebb boszorkány

Itt a Figura új mesedarabja

Október 26-án, csütörtök délben 12:00 órától gyermek- és ifjúsági bérletben tekinthető meg a Figura új mesedarabja, Nagy Regina rendezésében A legkisebb boszorkány.

Helyszín: Figura Stúdió Színház, nagytermi stúdió, Gyergyószentmiklós

* AZ ELŐADÁST 6 ÉVEN FELÜLI NÉZŐINKNEK AJÁNLJUK *

Érvényes a gyermek- és ifjúsági bérlet.

Jegyek ára az előadásra 7 lej. Jegyek a fennmaradó helyek függvényében válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között a Figura Stúdió Színház előcsarnokában. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.


Minden gyereknek megvannak a kedvenc játékai. Egyesekkel kiemelten törődik és sokat foglalkozik, néhányról megfeledkezik, majd újra felfedezi őket a fiók mélyén. Minden gyerek játszik, de nem csak a játékaival, hanem a képzeletével is, hiszen nem kell sok hozzá és máris véres csatákat, táltos paripákat és vérengző sárkányokat, Boszorkány-Tanyát vagy épp Tündérországot varázsolhat a szoba közepére vagy a fiókos szekrény mögé. Mert ahogy leszáll az este és a mesevilág gazdái becsukják maguk mögött az ajtót és nyugovóra térnek, az élet nem áll meg, de nem ám! Sőt! Akkor mutatkozik meg igazán, hogy kit milyen anyagból gyúrtak, minden játék érez, akar és cselekszik: felélednek a gonoszok és a hősök, hogy a világ urai legyenek, megvívjanak a tündér-királylány kezéért vagy épp véres bosszút álljanak régi sérelmeikért.

boszorkany1

Ahogy a mesékben általában lenni szokott, a heppiend szinte garantált és ezúttal sincs ez másképp, azonban mindennek ára van. Az örökké tartó boldogságért valakinek fizetnie kell. Valakinek, aki előbbre helyezi a jót és helyeset saját érdekeinél. Valaki, aki képes önzetlenül szeretni. Valaki, aki elég bátor hozzá, hogy harcba szálljon azért, amiben hisz. A legkisebb boszorkány.


Lázár Ervin meséje nyomán írta: Demeter Kata

A LEGKISEBB BOSZORKÁNY

legkisebb_boszorkany

mesejáték 

Játsszák:
Boros Mária, Fodor Alain Leonard, Máthé Annamária, Moșu Norbert-László, Pignitzky Gellért, Tamás Boglár, Vajda Gyöngyvér

Valamint:
Barabás-Tamás Vidor, Nagy Fruzsina

Jelmeztervező: Török Réka
Díszlettervező: Szűcs-Olcsváry Gellért
Videó: Ferenczi Zoltán
Dramaturg: Demeter Kata

RENDEZŐ: NAGY REGINA

Kérem ossza meg ismerőseivel: