Rájuk szavazhatunk decemberben!

Leadta parlamenti jelöltjeinek listáját az RMDSZ Hargita Megyei Szervezete

Szerdán, október 26-án iktatta a Megyei Választási Irodánál a képviselői és szenátori jelölési dossziékat az RMDSZ Hargita Megyei Szervezete. A Szövetség megyei szervezete – a póttagokkal együtt – teljes listát adott le Csíkszeredában, hiszen a szenátusi listán négy, a képviselői listán pedig hét jelölt szerepel.

“Ez a lista az összefogás listája, hiszen van jelöltje a Szövetségnek a szórvány magyar régióból, van a Magyar Polgári Párt részéről is” –fogalmazott az eseményen Dr. Verestóy Attila szenátor, majd hozzátette: “Hargita megye a legerősebb bázisa a magyarságnak és én bízom abban, hogy a Szövetség jelöltlistája mozgósítani tudja a szavazókat a decemberi választásra.”

Az RMDSZ Hargita megyei képviselőjelölti listát erősíti Kelemen Hunor szövetségi elnök, Korodi Attila, Csik térség jelenlegi parlamenti képviselője, Bende Sándor, az RMDSZ Gyergyó Területi Szervezetének elnöke, Benedek Zakariás, az RMDSZ Nagyszebeni Szervezetének elnöke, Sebestyén Csaba-István, a Romániai Magyar Gazdák Egyesületének elnöke, Salamon Zoltán MPP-s megyei tanácsos, Puskás Anna, az RMDSZ Gyergyó területi Nőszervezetének tagja.

A teljes szenátori lista pedig a következő személyekből tevődik össze: Dr. Verestóy Attila, Tánczos Barna, jelenlegi Hargita megyei szenátorok, Antal István-Lóránt, a Magyar Ifjúsági Értekezlet elnöke és Portik Erzsébet-Edit, az RMDSZ Gyergyó területi Nőszervezetének elnöke.

Kérem ossza meg ismerőseivel: