Legyél Winkler Gyula gyakornoka az Európai Parlamentben!

Helló Brüsszel!

Tudod, hogy kik döntenek az Európai normákról? Tudod, hogy mit csinál egy EP képviselő egész nap? Tudtad, hogy nem csak Brüsszelben, hanem Strassbourgban is ülésezik minden hónapban az Európai Parlament? Szerinted miből áll az asszisztensi munka egy képviselő mellett? Tudod, hogy a MIÉRT miért foglalkozik gyakornoki programmal?

Érdekel, hogy hány nyelven beszélnek egy ülés alatt? Tudtad, hogy több száz tolmács és fordító munkálkodik nap mint nap az EP-ben? Jártál már Brüsszelben? Szeretnéd megismerni a várost?

Na jó, talán kicsit sokat kérdeztünk. Na de MIÉRT is? Mert Winkler Gyula, az RMDSZ európai parlamenti képvislője újra meghirdeti a gyakornoki programját! Idén is 6 fiatalt választ ki, akik betekintést nyerhetnek 5 héten keresztül az Európai Parlament körforgásába. Felkeltettük az érdeklődésed? Jelentkezz!

gyakornoki-1Van már legalább egy lezárt egyetemi éved?
Beszélsz valamelyik európai hivatalos nyelven?
Tudod, hogy melyik a Word és Excel ikon és netalán tudod használni is a programokat, ja, hogy még a böngészőt is?
Elég motivált vagy?
Önkénteskedtél valaha valamit?

Ha ezekre mind IGEN a válaszod: küldd el az önéletrajzod, motivációs leveled, egy ajánlást egy civil szervezettől és ha kiválasztunk, 5 izgalmas hétig Winkler Gyula gyakornoka lehetsz.

E-mail: gyakornok@miert.ro
Határidő: 2016. november 4.
És ha még mindig van kérdésed: office@ miert.ro

Az eredményeket majd a Magyar Ifjúsági Értekezlet facebookján és honlapján tesszük közzé.

Kérem ossza meg ismerőseivel: