Lelkes, tettre kész munkatársakat keresnek

Legyen tagja Hargita Megye Tanácsa csapatának!

Olyan lelkes, tettre kész munkatársakat keresünk, akiknek kihívást jelent, hogy tudásukat, tapasztalatukat és dolgozni akarásukat a köz érdekében használják, illetve hogy betekintést nyerjenek azokba a folyamatokba, amelyek mindannyiunk mindennapjait befolyásolják. Itt az alkalom, hogy Ön is részese legyen ezeknek a folyamatoknak és a lakosságért végzett munkánknak.

Több irodába is keresünk munkatársat köztisztviselői állások betöltésére: három személyt asszisztens szakmai fokozatra egyéves tapasztalattal és egyetemi végzettséggel, illetve jogtanácsosokat – asszisztens szakmai fokozatra egyéves szakmai tapasztalattal és jogi egyetemi végzettséggel, valamint első szakmai fokozatra ötéves tapasztalattal, szintén jogi egyetemi végzettséggel.

A megyei tanács menedzsment csapatát egy olyan határozott személlyel kívánja erősíteni, aki jártas ezen a területen, munkája során figyel a részletekre és nem okoz gondot neki a kapcsolat teremtés, ugyanis a különböző irodák között képesnek kell lennie kiépítenie a kollégák közötti kapcsolatot, hogy a különböző irodák együttműködését segítse, ugyanakkor jól megtudja szervezni saját idejét és követni tudja mások feladatait is.

Gazdasági területre is várják azon személyek jelentkezését akik belátást szeretnének nyerni egy közintézmény gazdasági tevékenységébe, tapasztalatot szerezve jövőbeni terveihez és képes csapatban dolgozni.

Mindezek mellett két jogtanácsost keresünk 1 illetve 5 év szakmai tapasztalattal, akik napirenden vannak a jogszabályokkal, rendelkeznek olyan írás és fogalmazás készséggel, amely szükséges egy-egy indoklás vagy perirat megfogalmazásához képviselve Hargita Megye Tanácsát. Rendelkeznek elemző készséggel és képesek meglátni egy-egy cikkely mögött rejlő esetleges következményeket.

HR szakember kerestetik

Hargita Megye Tanácsa a közeljövőben egy tapasztalt humánerőforrás szakembert szeretne csapatában tudni, akinek fő feladata a toborzás lesz. A különböző igazgatóságok, irodák munkacsoportjainak a megfelelő személlyel történő kiegészítése fontos ahhoz, hogy gördülékenyebben és operatívabban működjön a megyei tanács. Ehhez jó ember ismerőnek kell lennie az illető HR-esnek, munkája során célzottan kell majd tehetséges személyeket keresnie.

Az álláshirdetések részleteiről Hargita Megye Tanácsának székhelyén – Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, 132-es iroda – vagy az intézmény honlapján – http://hargitamegye.ro/allashirdetes.html – tájékozódhatnak. A folyamatosan frissülő álláshirdetéseket a közösségi oldalon is követhetik.

Kérem ossza meg ismerőseivel: