Leváltották Virág Zsoltot

Összeült a Monturist közgyűlése

Szeptember elején az V. kerület küldöttsége látogatást tett Gyergyószentmiklóson, majd ezt követően – a tavaszi közgyűléseken megegyezettek értelmében – szeptember 28-án, hétfőn délelőtt 10 órakor ismételten közgyűlés keretében tanácskoztak a Monturist Kft. társtulajdonosai.

A közgyűlés Budapesten zajlott mindhárom társtulajdonos részvételével, a tárgyalóasztalnál mind Budapest V. kerület Belváros-Lipótváros önkormányzata, mind pedig a gyergyószentmiklósi önkormányzat küldöttsége és a Go Rt. képviseltette magát.

A Gyilkostó-üdülőtelep fellendítésére létrehozott közös cég kapcsán napirendre került az új Zonális Rendezési Terv elkészítési folyamata. A felek a stratégiai irányvonalakról egyeztettek, valamint a közeljövőben szükséges fejlesztésiekre vonatkozó elképzeléseket vitatták meg. Ezeknek megvalósítását a társtulajdonosok az ügyvezetéssel együttműködésben valósítanák meg, annak érdekében, hogy a Gyilkos-tó és környéke rendezettebbé váljon, és egyre inkább megközelítse a mai idegenforgalmi igényeket, elvárásokat.

Emellett a közgyűlésen a társtulajdonosok egyhangú döntést hoztak Virág Zsolt ügyvezető megbízatásának megszűnését és tisztségből való visszahívását illetően. Következésképpen a közgyűlési határozat cégbírósági bejegyzését követően a cég ügyvezetői feladatkörét, a társtulajdonosok májusi közgyűlési határozata értelmében Pál Levente látja majd el.

(Címfotó: nava.hu)

Kérem ossza meg ismerőseivel: