Macskabaj a (szín)házimoziban

Péntek este 7 órától vasárnap éjfélig lesz elérhető

A közönségszavazatok alapján a Figura (szín)házimozijának hatodik hétvégéjén a Macskabaj lesz látható, Albu István rendezésében. Martin McDonagh fekete humorú műve különleges módon került feldolgozásra, együttműködve a helyi No Sugar zenekarral. A produkció videófelvétele péntek este 7 órától lesz elérhető, egészen vasárnap éjfélig a színház YouTube csatornáján. Az előadás 14 éven felüli nézőknek ajánlott.

A Macskabaj egy olyan fekete humorú vígjáték, melyben minden szélsőségesen alakul. Emiatt lehetséges az, hogy nevetés tárgya lesz az a groteszk világ, amelyben  céltalan fegyverhasználat és érzéketlenség dominál.  De vajon mit eredményez az emberi butaság egy olyan veszélyes helyzetben, amikor kiderül: a környék rettenthetetlen és hírhedt szakadárjának macskája meglehet, már nem is él.

Ettől a pillanattól kezdve a véres harcoké és a nagy szerelmeké a terep:  Padraic és Mairead hirtelen az egész környéket rettegésben tartja. De csak egy egészen rövid ideig. Mert a Macskabajban minden olyan gyorsan változik és semmi nem történik természetesen. Kivéve egy dolgot: hogy a macskák időnként el-elkóborolnak, majd hazatérnek.

A színház virtuálisan tartja a kapcsolatot közönségével a korlátozások ideje alatt. Interaktív szavazós játék keretén belül dől el, melyik lesz az az előadás, amely a hét végén közvetítésre kerül. A nézők hétfőtől csütörtökig szavazhatnak 3 előadás közül, a nyertes produkciót péntek este 7 órától vasárnap éjfélig érhetik el.

Az előadás elérhetősége: https://youtu.be/iZ1KSbin4yc.

A Figura Stúdió Színház sajtóközleménye

Kérem ossza meg ismerőseivel: