Májusi színház aranyat ér

Eseménydús május elé néz a gyergyószentmiklósi Figura Stúdió Színház társulata, bemutató, turné, előadások és late-night show van a májusi program terítékén.

Joël Pommerat, francia kortárs drámaíró A két Korea újraegyesítése című történet-töredékekből álló drámáját a Sepsiszentgyörgyön tevékenykedő Pálffy Tibor rendezésében mutatja be a társulat május 12-én este 7 órai kezdéssel. Az előadást május 13-án és 18-án is láthatja a nagyérdemű a Testvériség sugárúton található Öntödében.

Májusban újra műsorra tűzik a Boldogtalanokat (r.: Albu István), amelyre május 19-én kerül sor a gyergyóalfalvi Petőfi Sándor Művelődési Központban. Május 21. és 22-én a A Figura Stúdió Színház, a Szín-kron csoport, valamint a Salamon Ernő Gimnázium zenekarának és kórusának koprodukcióját A dzsungel könyvét tűzik műsorra szintén a Petőfi Sándor Művelődési Központban. Szilágyi Míra egyéni előadása, a Veszélyes kanyar május 24-én, a Behívó című színházi late-night show következő kiadása május 26-án tekinthető meg.

A hónap folyamán a brassói közönség A kis herceg (r.: Moșu Norbert-László) című családi előadást, míg a csíkszeredai gyermekek a Minden egér szereti a sajtot (r.: Bartha Boróka) című történetet tekinthetik meg. Az előadásra jegyek válthatók online a www.figura.ro oldalon vagy előadás előtt fél órával a helyszínen, helyfoglalás és információk a 0752-227.011-es telefonszámon.

Az adótörvény lehetőséget kínál minden román állampolgár számára, hogy személyi jövedelemadója 3,5%-át olyan civil szervezetnek ajánlja fel, amelynek tevékenységét támogatni szeretné. Ne hagyja kárba veszni ezt a lehetőséget, és támogassa adója 3,5%-val a Figura Stúdió Színház mellett működő Figura Társaságot mindössze egy kattintással!


A Figura Stúdió Színház közleménye


Kérem ossza meg ismerőseivel: