Már kaphatók a 2019–2020-as GYHK bérletek

Mezek is rendelhetők

Az árak nem változnak, a Gyergyói Hoki Klub a következő idényben is a 2018–2019-es évre érvényes áron értékesíti az alapszakasz hazai mérkőzéseire érvényes bérleteket.

A Gyergyói Hoki Klub a 2019-2020-as idényben előre láthatóan 25 Erste Liga és 18–20 romániai bajnoki alapszakasz mérkőzést játszik majd hazai pályán, valamint a Gyilkos-tó Kupa összecsapásait, és várhatóan más felkészülési meccseket is.
Ezekre lesznek érvényesek a mostantól megvásárolható bérletek.

Változásokat vezetünk be a lefoglalt ülőhelyek kiválasztására vonatkozóan:

– 400 lejbe kerül az egyszerű bérlet, 500 lejért váltható bérlet a „hivatalos páholy”-nak nevezett lelátórészen.
– A VIP szektorba 1500 lejért lehet mecénás, támogatói bérletet váltani. Újdonság, hogy a VIP szektorba a gyerekek számára 300 lejért kell bérletet váltani. Ez azonban nem ülőhelyre szól. Azaz a gyerekek akkor foglalhatnak itt helyet ha vannak üres székek. Telt ház esetén állva kell követniük a mérkőzést.
– A bérleteseink a múlt évben egy matricát kaptak, amelyeket az általuk kiválasztott széken helyezhettek el, ezzel jelezve annak foglaltságát. Mostantól ez megváltozik, a bérleten lesz feltüntetve az adott szék pontos száma.
– Kérjük, a jégpályán válasszák ki a pontos helyet (szektor, sor, szék száma), és ezt jelezzék a bérletvásárláskor
– A bérleteket a Gyergyói Hoki Klub Stadion utcai székházában lehet kiváltani naponta reggel 9 és 14 óra között.

A jegyek ára sem változik, az alapszakaszban a GYHK hazai mérkőzésein egy jegy ára gyermekek, nők és nyugdíjasok számára 10 lejbe, férfiaknak 15 lejbe kerül.

Mezek is rendelhetők

A szezon kezdetére érkeznek meg az új Gyergyói Hoki Klub mezek, és ekkortól lesznek kaphatók a szurkolók számára is. Ehhez azonban előzetes megrendelés szükséges. Ahhoz, hogy az első között vehesse át a szurkoló az új mezét, ezt augusztus 5-ig kell megrendelnie. Az igényeket a GYHK Stadion utcai székházában lehet jelezni naponta reggel 9 és 14 óra között.

A mezek ára sem változott, egy piros-fehér (hazai) vagy fehér-piros (idegenbeli) mez ára 200 lej (14 ezer forint, 43 euró). A mezen tetszőleges név, illetve szám választható.

Kérem ossza meg ismerőseivel: