Már nincs több szabad hely a Gyergyó EXPÓn!

Minden rendelkezésre álló helyet elfoglaltak a kiállítók

Eddigi évekhez viszonyítva idén túlnyomóan sok az érdeklődő, és a 2015-ös Gyergyó EXPO színesebb lesz mint valaha!

expo3

November 27.–november 29. között szeretettel várnak mindenkit a Basilides Tibor Sportcsarnokba, aki vásárolni akar, vagy részt szeretne venni a kísérőprogramokon, mint például a Kreatív Lounge – interaktív marketing és kommunikációs előadások sorozatán, illetve a gyerekfoglalkozásokon!

expo1Épülnek a standok

Az Erdély-szerte népszerű kommunikációs előadásokat, workshopokat és beszélgetéseket magába foglaló Kreatív Lounge programsorozat elérkezett Gyergyóba is. A Gyergyó EXPO alkalmával, kísérőprogramként szervezi meg a Praxis Project kreatív csapat a már számos erdélyi városban ismert és nagy érdeklődésnek örvendő marketing- és kommunikációs előadássorozatot.

expoA november 28-án tartandó találkozó alkalmával olyan neves szakemberekkel találkozhatnak az érdeklődők, mint Farkas Levente, a marketingiskola.ro alapítója, vagy az udvarhelyi minic studio munkatársai, Gálffy Csanád és Vadász Zoltán, akik számos udvarhelyi, székelyföldi vállalkozás on-line stratégiáját alakították ki és koordinálják, továbbá Kállai Emánuellel, aki a Google kereső megfelelő használatáról, on-line hirdetési megoldásokról és az on-line kereskedelem kiszámíthatóságáról szóló előadásaival vett már részt számos erdélyi konferencián és üzletember-találkozón. A Gyergyó EXPO egy jó alkalom arra, hogy a kreatív szakmák találkozzanak, hiszen egyik a másikat kiegészíti, támogatja. Olyan megoldásokat szeretnének bemutatni a kreatívoknak és vállalkozóknak egyaránt, amelyek hasznosak lehetnek vállalkozásuk stratégiájának meghatározásában, marketingtevékenységben, népszerűsítésben, az értékesítésben, az on-line kereskedelemben, hírnévmenedzsmentben, közösségi kommunikációban.

expo2Péntektől vasárnapig, 10:00-től – 19:00 óráig, míg anyuka/apuka/tata/mama vásárol, vagy csak körülnéz, addig a gyerekek a játéksarokban rajzolhatnak, festhetnek, gyöngyöt fűzhetnek. Sőt arcfestés is lesz.

Kérem ossza meg ismerőseivel: