Marketingkommunikációs verseny

BRANDSTORM

A Marketing szak (Sapientia) marketingkommunikációs versenye

Kedves Diákok!

A Brandstorm marketingkommunikációs vetélkedőt számotokra találtuk ki. A versenyben három partnerrel működünk együtt: Computer Trade, Élő Erdély Egyesület és Pergament Office.

A verseny különlegessége abban áll, hogy valóságos feladatok megoldását várjuk tőletek. Amennyiben ezek a megoldások elnyerik a partnereink tetszését, felhasználják kommunikációs tevékenységük során.

Szabályzat

A versenyben gimnáziumi, szakiskolai diákként, maximum háromfős csoportban vehettek részt (részt vehet kétfős csoport illetve egyetlen személy is).

A verseny időbeosztása

1. Regisztráció határideje: 2016. november 20.
2. Ötletgenerálás, ötletek kidolgozása: 2016. november 21-december 11.
3. Az ötletek prezentálása, díjazás:  2017.január 21.

A verseny főbb lépéseinek ismertetése

1. Regisztráció: Az első fordulóban itt regisztrálhattok a versenybe csapatban vagy egyénenként: https://goo.gl/OdyAsZ
2. Ötletgenerálás: Három partnercég (Computer Trade, Élő Erdély egyesület, Pergament Office) számára kell ötleteket megfogalmazzatok. A feladatot a regisztráció lejártával e-mailben küldjük el nektek. Az ötletelést, az ötletek kidolgozását otthon kell megvalósítsátok, ideális esetben egy vagy több tanár vezetésével. A feladatokkal együtt egy kis segédanyagot is küldünk nektek.

3. Prezentálás: A legtöbb pontszámot elérő 20 csapatnak prezentálnia kell az ötleteit a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karán.

Figyelem: minden csapatnak kötelezően kell megoldást javasolnia minden feladatra.

brandstorm-plakat-a3Az ünnepélyes díjátadót a partnerek képviseletében a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Karán szervezzük meg. A versenyben a partnerek által felajánlott díjak összértéke 4000 lej.

A versenyben a partnereink számára kell különböző marketing jellegű feladatokat megoldjatok. Minden feladat esetében meghirdetünk egy fődíjat (részletesen a később küldendő feladatok ismertetésében). Ha egy csapat egy feladat esetében a legtöbb pontszámot érő feladatot javasolta, az adott fődíj ezt a csapatot illeti.

A részt vevő csapatoknak esélyük van több fődíjat is megnyerni.

A partnereink által felajánlott díjak mellett a Marketing szak nevében értékes díjakat ajánlunk fel a legmagasabb összpontszámot elérő csapatoknak.

A díjak a következőképpen oszlanak el:

1. Elő Erdély Egyesület

a. Első feladat – 500 lej
b. Második feladat – 500 lej

2. Computer Trade

a. Első feladat – 500 lej
b. Második feladat – 500 lej

3. Pergament Office

a. Első feladat – 500 lej
b. Második feladat – 500 lej

4. Marketing szak (Sapientia) különdíj

A versennyel kapcsolatos kérdéseiteket feltehetitek nekünk a Marketing szak Facebook oldalán (https://goo.gl/eVZzMX), ahol törekszünk a verseny fontosabb lépéseiről is értesíteni benneteket. Érdeklődni a versenyről továbbá Szőcs Attila egyetemi oktatónál lehet a szocsattila@cs.sapientia.ro címen.

Sok sikert kíván a Brandstorm szervezőcsapata,
a Marketing szak (Sapientia) oktatói és diákjai

Kérem ossza meg ismerőseivel: