Máthé Annamária Egyetlen című előadása a Figuránál

Március 10-én, szombat este 7 órától a Figura stúdiótermében újra látható Máthé Annamária Egyetlen című egyéni előadása.

Egyetlen: az a szó, amiben elfér egy élet. Minden, ami volt és lesz, ott van egyetlen pillanatban, egyetlen jó-rossz döntésben, egyetlen szerelemben, egyetlen lélegzetben, egyetlen… Kár lenne nem észrevenni, hogy minden ember kivételes. Kár lenne nem észrevenni: egyetlenek vagyunk.

Az előadás a nőiség különböző szerepköreit vizsgálja néha kritikusan, néha csak elmesélve, megidézve vagy éppenséggel megélve.

egyetlen3

Színházi merénylet egy testre – az alkotók azért is választották ezt az alcímet az előadásnak, mert a téma adott esetben maga a színész, aki saját életéből és tapasztalataiból is idéz pillanatokat, múltat, vágyálmokat, vagy akár csak hallott dolgokat. Mindezt azért, hogy végül eljuthasson a saját igazi hangjáig, a belső csendig és addig a mozdulatig, amiről eddig nem tudott. Az előadás több kicsi szösszenet, amely egyetlen Nő testéből, lelkéből fakad.


HÖLGYEK SZÁMÁRA A BELÉPÉS INGYENES!

Jegyek ára 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak és csoportkedvezménnyel (min. 10 fő) 10 lej. 

Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között, vagy előadások előtt fél órával a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Online jegyvásárlási lehetőség a www.biletmaster.ro oldalon.
Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.


E G Y E T L E N

egyetlen PLAKAT-page-001

// színházi merénylet egy testre //

Alkotó-előadó: MÁTHÉ ANNAMÁRIA

RENDEZŐ-KOREOGRÁFUS: GYÖRFI CSABA

Kérem ossza meg ismerőseivel: