Megkezdődött a Fenekalja út modernizálása

Folyatódnak az útjavítások Gyergyóremetén

remete_fenekalja2016. március 15-től megkezdték a község alszegi részén lévő Fenekalja utca modernizálását. Gyergyóremete Önkormányzata által megrendelt munkálat a tervek szerint öt hónapig tart majd és magába foglalja a járdák illetve fedett sáncok kiépítését, az aknák szintre emelését, az útpatka megépítését és az 1141 m hosszúságú útszakasz aszfaltozását. Jelenleg a talajcsere és az alapozási munkálat valamint a sáncok és az átereszek előkészítése van folyamatban.

A Bartók Béla felőli útszakasz jobb oldali sávja zárva van ugyan, de a másikon lehet közlekedni. Az illetékesek a lakosság megértését kérik és felhívják a figyelmet az óvatos közlekedésre. Aki teheti, lehetősége szerint válasszon más útvonalat.

A közbeszerzési eljárást követően a munkálatok kivitelezője a székelyudvarhelyi Multipland Kft. A szerződés összértéke 1 351 269,98 (+ÁFA).

A közeljövőben folyatódnak az útjavítások Gyergyóremetén. A Hargita Megyei Tanács finanszírozásával a 153C (Csutakfalvi) megyei út modernizálása van soron, egészen a csutakfalvi temetőig.

remete_tervek

Kérem ossza meg ismerőseivel: