Megtartotta utolsó sajtótájékoztatóját Nagy Zoltán polgármester

„Megtiszteltetés volt ez a hivatás”

Polgármesteri minőségében, utolsó sajtótájékoztatóját tartotta csütörtök délben, Nagy Zoltán. Alapgondolatát főként a köszönet és a hála jellemezte, hisz mint mondta: nagy hivatás, ugyanakkor megtiszteltetés volt szülővárosa első emberének lenni.

„Úgy gondolom, köszönetek egész sorát kell megfogalmaznom, hisz a tanácstestülettel kezdődően, a hivatali alkalmazottakon át, egészen a közvetlen környezetemig, nagyon sok embernek tartozom hálával” – kezdte mondandóját, hozzátéve: örömmel tölti el, hogy számos olyan fejlesztés elindult a városban, amelyre a korábbi években, sőt, évtizedekben sem volt példa. Mint fogalmazott, olyan hagyatékot hagy maga mögött, amelyre az új városvezetés belátása szerint, bátran építkezhet, példaként pedig a további kilenc utca felújítására vonatkozó aláírt szerződést említette.

Nagy Zoltán hangsúlyozta, hogy a szóbeszéddel ellentétben, a továbbiakban nem kíván szerepet vállalni a közéletben, és természetesen a képviselő-testület is ide értendő.

„Sokat fontolgattam ezt a témát, de nem az a típusú ember vagyok, aki ellenzékben dolgozik” – jegyezte meg, mondván az Erdélyi Magyar Szövetség képviselőinek is azt javasolta, hogy konstruktív, építő jellegű ellenzékként végezzék munkájukat.


Gyergyószentmiklós Önkormányzata

Kérem ossza meg ismerőseivel: