Megújul a Rákóczi Ferenc utca

Időszakosan le lesz zárva a forgalom

Tisztelt lakók!

2018. április 23-tól kezdődően látványos munkálatokra kerül sor a Rákóczi Ferenc utcában. A tervek szerint, a megjelölt dátumtól kezdődően kb. négy hónapnyi munkát követően kiépítésre kerül az utca teljes esővíz elvezető rendszere, járdasora és az útburkolat helyreállítása, aszfaltozással bezáróan.

Az építési munkálat némi kellemetlenségeket is fog szülni, amelyhez az Önök megértését, türelmét és segítőkészségét kérjük.

A munkálatok ideje alatt időszakosan nem lehet majd be- és kiállni a házak udvarairól, ezért kérjük, hogy autóikat, nagyobb elvivésre szánt tárgyaik parkolják és helyezzék el a Rákoczi Ferenc utcán kívülre.

Az ütemterv értelmében a munkálat az utca Szájván felőli részén kezdődik és fokozatosan halad a rendőrség irányába. A szakaszos lezárás a következő tagolásokban fog megvalósulni: elsőként a Szájván és Magyarköz utca közötti rész teljes lezárása történik meg, ezt követően a Magyarköz utca és Tölgyfa utcák közötti rész, végöl pedig a Tölgyfa utca és a rendőrség közötti szakasz.

Bízunk benne, hogy az okozott kellemetlenségek után, mindannyian együtt örülhetünk egy szépen felújított és rendezett utcának.

Megértésüket kérve, tisztelettel

 

Nagy Zoltán
polgármester

Kérem ossza meg ismerőseivel: