MESEHETES

Interaktív koncert gyerekeknek – ünnepi dalokkal –

december 8., kedd, 10:00 óra – Csipike bérelt
december 8., kedd, 10:00 óra – Móka bérlet

december 9., szerda, 10:00 óra – Kukucsi bérlet
december 9., szerda, 12:00 óra – Törpe bérlet

december 10., csütörtök, 12:00 óra – Fogarasy bérlet

A MeseHetes egy 2009-ben alakult, hét tagú, csíkszeredai zenekar – egy énekesnő, egy színésznő, és öt zenész alkotják – a város legismertebb zenészei ők, akik különböző zenekaraik mellett egy nem mindennapi feladatra vállalkoztak: a mindannyiunk által kedvelt magyar rajzfilmek zenéit dolgozták fel, valamint néhány híres Walt Disney film zenéjének magyar változatát is a műsorba illesztették.

mesehetes1
A zenekar tagjai: Szilágyi Nóra – ének, Zsigmond Éva-Beáta – ének, Bene Zoltán – zongora, Boldizsár Szabolcs – fuvola, György Csongor – dobok, Krizbai Imre – gitár, Szakál Attila – basszusgitár.

Teljesen új feldolgozásban szólalnak meg a dalok, jazz, blues, funky, rock, bossanova, regie és egyéb stílusok ötvözésével.
A koncert interaktív, ugyanakkor nevelő jellegű, ám ez a jelleg a játékosság és koncert hangulata miatt rejtve marad.

A dalok nosztalgikus hangulatot keltenek a felnőttekben, míg a gyerekek kedvenc mesefigurájuk dalait énekelhetik velük önfeledten, talán ennek tudható be az, hogy sok korosztály élvezi a koncertjeiket.
Célközönségükben megtalálható a legkisebb óvodástól a legidősebb felnőtt korosztályig mindenki, aki szereti a igényesen kidolgozott zenét, és szeret önfeledten énekelni, táncolni.

A zenekar több mint száz koncert tudhat a háta mögött, köztük születésnapi rendezvények, karácsonyi és mikulásnapi koncertek, Tusványos, Sepsiszentgyörgyi Rajzfilmfesztivál, Csíkszeredai Városnapok, Szent György Napok, Partiumi Magyar Napok, Székelyföld Napok, Kézdivásárhelyi Őszi Sokadalom stb…

Megújult repertoárjában a zenekar új dalok feldolgozásaival lepi meg a közönségét.

Kérem ossza meg ismerőseivel: