Miért viselkedik így a gyerekem?

Deliága Éva előadás Gyergyószentmiklóson

Deliága Éva népszerű magyarországi gyermekpszichológus Erdélybe látogat. A Piros-Produkció meghívására, a Fészek, Gyergyói Édesanyák Egyesületének közreműködésével először tart előadást Gyergyószentmiklóson október 31-én, csütörtökön 18 órától a Salamon Ernő Gimnázium dísztermében.

Miért viselkedik így a gyerekem? című előadásában szakzsargon mentesen, kristálytiszta, érthető módon fogalmazza meg szakszerű, tudományosan is alátámasztott pszichológiai tapasztalatait, hogy azok a gyakorlatba ültetve megkönnyítsék a szülők gyermekkel való foglalkozását. A jelenlévők többek között arra is választ kaphatnak, hogy mi állhat a gyermekek esetében tapasztalható agresszió vagy szorongás hátterében.

Jegyek a Lucky Szépségszalonban és a Jázmin Egészségházban vásárolhatóak 30 lej ellenében.


Irigység, verekedés, akaratosság, köröm rágás, tikkelés, félelmek, szorongások, agresszió, ágybavizelés, beilleszkedési nehézségek, magatartási zavarok, rémálmok, szeparációs szorongás, az új dolgok elfogadása, rivalizálás, kudarctűrés…
Mindez csak elenyésző fajtája a viselkedéses problémáknak, melyek akár a családi kapcsolatokban, akár a közösségekben gondot jelenthetnek.
Deliága Éva okleveles gyermekpszichológus, integratív gyermekterapeuta több, mint tizenöt éve foglalkozik azzal, hogy mi állhat ezeknek a viselkedéses problémáknak a hátterében, mi okozhatja a tüneteket.

Miért viselkedik így a gyerekem? című előadásában szakzsargon mentesen, kristálytiszta, érthető módon fogalmazza meg szakszerű, tudományosan is alátámasztott pszichológiai tapasztalatait, hogy azok a gyakorlatba ültetve megkönnyítsék a szülők gyermekkel való foglalkozását.

A Nyitott Akadémia tagjaként számtalan városban tart előadást, írásai a Hvg Psziché Magazinban, a Hvg online-on, a Pöttyöslabda.hu-n, és a Kölöknet.hu-n is olvashatók.
Eddig megjelent könyvei: ’ Mit kezdjünk az akaratossággal’, ‘Mit kezdjünk a szorongással’, ‘Ketten háromfelé’, több, mint 10 ezer eladott példányon vannak túl.

Kérem ossza meg ismerőseivel: