Minden egér szereti a sajtot gyermeknapon

A Figura legújabb nagytermi gyermekelőadása

Két alkalommal is műsorra kerül június 1-jén a Figura legújabb nagytermi gyermekelőadása: Urbán Gyula Minden egér szereti a sajtot című mesedarabját délelőtt 11 órától bérletpótlásban, délután 17 órától pedig szabadelőadásban játssza a színház társulata.

Délelőtt 11 órától azokat a gyereket várjuk a Figura Stúdió Színház nagytermébe, akik a 2019-2020-as évadban bérletet váltottak, de a járványhelyzet miatt nem sikerült kijátszani a bérletben foglalt előadásokat. A volt bérleteseink számára az előadás megtekintése ingyenes, viszont kizárólag előzetes helyfoglaláshoz kötött. A helyfoglaláskor szükséges megadni a tanuló nevét, illetve hogy a 2019-2020-as tanévben mely iskolába és mely osztályba járt. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a 2021-2022-es évadban az előadás látható lesz a diákbérlet elemi iskolásoknak és a V-VIII. osztályos diákoknak szóló kínálatában.

Délután 17 órától az egerek mesés története szabadelőadásban is megtekinthető, amit 4 éves kor fölött kicsiknek és nagyoknak is jószívvel ajánlunk. A délelőtt fennmaradó helyekre valamint a 17 órától kezdődő előadásra jegyek válthatók felnőtteknek 20 lejes, gyermekeknek kedvezményes 5 lejes áron.

Helyfoglalás és további információk a 0752-227-011-es telefonszámon.


Az előadás a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány támogatásával jött létre.


Figura Stúdió Színház

Fotók: Jakab Lóránt

Kérem ossza meg ismerőseivel: