Motiváló győzelem a Sportklub ellen

Iramos, paprikás hangulatú mérkőzésen győzte le csapatunk a Csíkszeredai Sportklubot péntek este, a piros-fehérek ezzel megszerezték első győzelmüket a felkészülési időszakban. A végeredmény ezúttal valóban tükrözte a játék képét tükrözte, jobb volt ellenfelénél a Progym.

Teljes keretével lépett jégre a Progym, a sérüléssel bajlódó Vaclav Novák is visszatért a csapatba, ugyanakkor a szintén visszatérő Barabás László is játszott már pénteken. Iramosan kezdődött a találkozó, mindkét kapu előtt adódtak helyzetek, az első gólnak pedig mi örülhettünk, Konyaev lapos lövése nyomán szerezte meg a vezetést a Progym. 1-0.

progym_sportklub_merkozes1A második harmadot is a mieink kezdték jobban, a játékrész ötödik percében sikerült növelni az előnyt, ezt követően szépítettek a kék-fehérek, Molnár Szabolcs kapus sikertelen mentési kísérletét követően került a pakk a gyergyói ketrecbe. Az mindenképp megjegyezendő, hogy Molnár ezen a találkozón is bravúrosan védett, rendre hárította a csíki próbálkozásokat. A harmadik gyergyói gól egy kettős emberelőny következtében született, kiválóan járt a pakk a Sportklub kapuja előtt, a befejezőember pedig ezúttal Daradics volt. 3-1. Ugyanebben a percben jött a negyedik találat, Boriszenko bombája nyomán került a korong Onodi ketrecébe. 4-2-vel zárult a második harmad, egy kapu előtti kavarodás következtében örülhettek a vendégek.

Az utolsó játékrészben egyetlen találatot jegyezhettünk, Vaclav Novák került ajtó-ablak helyzetbe, majd pimaszul lőtte el a pakkot Onodi mellett. 5-2 a vége, járt a vastaps a játékosainknak. Hét felkészülési mérkőzésen van túl a csapat, piros-fehéreink szeptember 15-én, csütörtökön lépnek jégre az első bajnoki fordulóban, akkor a Brassói Corona látogat városunkba.

Kérem ossza meg ismerőseivel: