Nem vagy egyedül, csak szólj!

Alzheimer café Gyergyószentmiklóson

„Nem vagy egyedül, csak szólj!” – ezzel a mottóval kerül sor immár második alkalommal Alzheimer caféra január 30-án 17 órától a gyergyószentmiklósi Szent Erzsébet Öregotthonban a házigazda és a Caritas Iskola szervezésében.

Demens betegek hozzátartozóit, egészségügyben dolgozókat és minden érdeklődőt szeretettel várnak a demenciabarát találkozó színes programjára, melynek része: Mindennapok a demenciával élő személlyel – útkereső gondolatok. Ahogy a gondozó család, az orvos és a segítő látja (visszatekintő az első találkozóra) – Trucza Réka, kommunikációs szakember. Az időskor lélektana a demencia világában – dr. Kiss Gabriella szakmai vezető előadása. A rendezvény második felében tematikus interaktív csoportok jönnek létre, a résztvevőkkel beszélget Baricz Éva mentálhigiénés szakember és Márton Erzsébet egészségügyi főasszisztens.


A Gyulafehérvári Caritas Szent Erzsébet Idősek Otthona és a Caritas Iskola szeretettel meghívja önt 2019 január 30-án, szerdán 17 órára a második Alzheimer Caféra.

„Nem vagy egyedül, csak szólj”

A találkozó programja:

I. Köszöntő

II. Mindennapok a demenciával élő személlyel- útkereső gondolatok. Ahogy a gondozó család, az orvos és a segítő látja (visszatekintő az első találkozóra) – Trucza Réka, kommunikációs szakember

III. Előadás: Az időskor lélektana a demencia világában. – Dr. Kiss Gabriella, szakmai vezető

IV. Tematikus interaktív csoport a résztvevőkkel – Baricz Éva, mentálhigiénés szakember; Márton Erzsébet, egészségügyi főasszisztens

 

Várjuk szeretettel a támogató jellegű szakmai demenciabarát találkozóra! A részvétel ingyenes!

Helyszín: Szent Erzsébet Idősek Otthona, Gyergyószentmiklós, Gyilkóstó út, 212 szám.

Kérem ossza meg ismerőseivel: