Nemzetközi fotópályázatot hirdet a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat

Természet és portré kategóriában várják az alkotásokat

Sapixel 2018 plakat HU-01Immár ötödik alkalommal hívja meg a világ fotósait a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának diákszervezete, a Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat (HÖK), hogy fényképeik közül válogatva nevezzenek be a Sapixel Nemzetközi Fotópályázatra 2018. november 29-éig. Az idei évben két témában lehet jelentkezni: természet és portré kategóriában várják az alkotásokat.

A Sapixel fotóversenyre tapasztalattól és képzettségtől függetlenül bárki küldhet pályamunkát a világ bármely pontjáról. A Kolozsvári Hallgatói Önkormányzat célja az eseménnyel lehetőséget teremteni a fotósok számára, hogy bemutassák műveiket, és hozzájáruljanak a fotókultúra gazdagodásához. A szervezők összesen 1040$ értékben osztanak ki első, második, illetve harmadik díjat a két kategóriában, valamint a legjobb alkotásokból kiállítást is rendeznek a Sapientia EMTE Kolozsvári Karának épületében.

A pályamunkákat kizárólag elektronikus formában lehet elküldeni, a szervezők a sapixel@khok.ro e-mail-címre várják a fényképeket a pályázó nevével, életkorával, lakcímével, illetve az alkotás címével 2018. november 29-én 23:59-ig. Egy pályázó maximum egy képpel nevezhet be témakörönként, további információk és a részletes követelmények a Sapixel International Photo Contest Facebook-eseményen olvashatóak.

Kérem ossza meg ismerőseivel: