„Nincs rossz tanuló, csak rosszul tanuló.”

Lépéselőny – Tanfolyam végzős diákoknak

Az érettségi felkészítő program keretén belül az IKO Egyesület az udvarhelyi, csíkszeredai valamint a sepsiszentgyörgyi központokkal közösen elhívta Magyarországról Lantos Mihály tanulásmódszertan-szakértő, egyetemi oktatót, aki tartalmas, interaktív előadásával segít a diákoknak az érettségin való sikeres szereplésben, és nem utolsó sorban a továbbtanulásban nyújt hasznos technikákat.

Lantos Mihály – Lépéselőny elnevezésű tanfolyamán a diákok olyan stratégiát sajátíthatnak el, melynek segítségével megtanulhatnak hatékonyan, rövidebb idő alatt, több élménnyel tanulni, a végeredmény pedig a maradandó tudás. A komplex tanulási stratégia jelentősen megkönnyítheti a diákéveket, hiszen nem igaz az, hogy tanulni csak szenvedések árán lehet! – vallja Lantos Mihály.

A tanfolyam után egy közönségtalálkozó is lesz, ahol a tanulásmódszertan-szakértő a szülőknek-oktatóknak-tanulóknak bemutatja azokat az előnyöket, amelyeket a gyerekek-fiatalok élvezhetnek a Lépéselőny tanfolyam elvégzése után, illetve gyakorlati tanácsokat is ad.

A találkozóra 2019. május 24-én, pénteken 9:00–17:00 óra között kerül sor, Gyergyószentmiklóson a Rozmaring vendéglőben, ahol a diákok a szünetben egy ebédet is fognak majd kapni.
A közönségtalálkozó pedig 18:00 órától lesz, szintén a Rozmaring vendéglőben, ahová a szülőket és a gyerekeiket is nyitottsággal és szeretettel várjunk. Kérjük, tisztelj meg jelenléteddel!

Rendezvényünk az érettségi felkészítőn résztvevő diákoknak szól, díjmentes és regisztrációköteles, így kérünk jelentkezz személyesen a felkészítő tanárodnál (Bíró Zoltán, György Éva, Kulcsár Mária, valamint Páll Zselyke és Zoltáni Hajnalnál), vagy Nagy Melániánál e-mailben. (név, iskola, osztály és a szülő neve, ha el tud jönni)

Kedves diákok megkérlek hozzatok majd magatokkal a tevékenységre: Magyar irodalomkönyvet és a történelemkönyvet, tolltartóval és színes ceruzával. És pontosan kell érkezni, hanem a feladatot, nem fogjátok megérteni!

Köszönettel és üdvözlettel, Nagy Melánia

Kérem ossza meg ismerőseivel: