Nosztalgia Hétvége Borszékon

Borszéki időutazás – július 18–19.

A Borszéki Városháza és a Borszékért Alapítvány szeretettel meghív mindenkit rendezvényére, mely a részvevők hozzájárulásával is egyik legsikeresebb rendezvénye a fürdővárosnak. Időutazás: ez az „esszenciája” a múltelemekkel ható, de a turisztikai jövőképért immár negyedszerre megszervezett, hangulatteremtő elemekben gazdag Nosztalgia Hétvégének. A korabeli ruházatban sétáló résztvevők építészeti környezete adott, éppen a városvezetés stratégiáját „lakja be”, miszerint évről-évre a korabeli képeslapok nyomán építik újra a századfordulón arisztokrácia kedvenc üdülőhelyeként létező Borszékfürdő turisztikai szolgáltatásait.

nosztalgia_borszek1

Idén a szabadtéri, közösségi jelenlétet Pilisvörösvár testvérvárosi vendégcsoportok erősítik: Borszék testvértelepüléséről ugyanis 102 fős küldöttség kapcsolódik be az időutazó seregbe, köztük a fúvós zenekar tagjai, valamint a nyugdíjasok dalcsoportja.

Korabeli ruhákban sétálók Borszék gyönyörű sétányain, amibe kis öltözködési leleményességgel, kiegészítőkkel bárki bekapcsolódhat – közeleg a hétvégi Nosztalgia Hétvége Borszéken, amikor két napig együtt játszhatnak idén is a turisták a borszékiekkel és barátaikkal. A két nap alatt kecses hintókon lehet „kocsikázni” a krinolinos hölgyekkel, de idén a helyi éttermek is odafigyelnek hangulathoz illő, nosztalgikus menüsor kialakítására.

Szeretettel várjuk Borszékre 2015. július 18–19-én!


nosztalgia_borszek

Kérem ossza meg ismerőseivel: