Nyaralási lehetőségek gyerekeknek és fiataloknak

A Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság nyári táborozási lehetőségeket kínál a vakáció idejére gyerekeknek, fiataloknak és fiatal családoknak egyaránt.

       Az ország harminckét megyéjének 57 táborhelyén 65–80 lej között ajánl táborozási lehetőségeket (az árak egy napi szállás és étkezés költségét tartalmazzák), valamint a Sport és Ifjúsági Minisztérium által akreditált magán szálláshelyeken (a tenger parton is!) 80-100 lej/fő/nap a szállás és étkezés.

         A Sport és Ifjúsági Minisztérium idén is szervez országos, illetve tematikus táborokat.

         Az országos táborok 10–35 év közötti gyerekeknek és fiataloknak szólnak, az ország különböző táborhelyein.  Az országos táborokon való részvétel ingyenes, a résztvevők csak az utazási költségeiket kell kifizessék. 

         A tematikus táborok (általában művészeti-, túlélő-, önkéntes-, turisztikai-, történelmi témájú táborok) is a 10–35 év közötti fiataloknak szólnak. Ezek költségtérítéses táborok, az országos táboroktól abban különböznek, hogy kell fizetni a szállást, étkezést és utazást is.

Érdeklődni a Hargita Megyei Sport és  Ifjúsági Igazgatóságnál lehet: Csíkszereda, Hősök útja 7 szám, Tel: 0266–371772, E-mail: djst.harghita@mts.ro

Kérem ossza meg ismerőseivel: