Önkéntes Gála

FELHÍVÁS

December 5-ke az Önkéntesség Nemzetközi Napja. A Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság a közösségi élet megszervezésében az önkéntességet tartja az egyik legalapvetőbb eszköznek, mindez úgy, hogy nem jár érte fizetség.

A Hargita Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság az Önkéntesség világnapja alkalmából 2015 . 12. 04-én (pénteken) Önkéntes Gálát szervez.  Ez alkalomból intézményünk  díjazni szeretné azokat az önkéntes fiatalokat, illetve önkéntes projekteket,  amelyek nagyban hozzájárultak közösségünk mindennapi életének megszervezéséhez, a társadalmunk megyei szintű fejlődéséhez.

Az önkéntesek és önkéntes projektek a közösségért való kiemelkedő munkájukért lesznek díjazva. Ugyanakkor díjazzuk a legaktívabb és legkreatívabb önkéntest, illetve önkéntes projekteket. Minden kategóriában díjazzuk a külföldi és belföldi önkénteseket is.
Az önkénteseket illetve a legjobb önkéntes projektet négy kategóriában díjazzuk:

Kiemelkedő hozzájárulás a közösséghez
– nemzetközi
– helyi
– Applicaton form: http://goo.gl/forms/hNLL1HdDsn

A legaktívabb önkéntes
– nemzetközi
– helyi
– Applicaton form: http://goo.gl/forms/i0cfPJVuOk

A legkreatívabb önkéntes
– nemzetközi
– helyi
– Applicaton form: http://goo.gl/forms/IBVA5fSigJ

A legjobb önkéntes projekt
– nemzetközi
– helyi
– Applicaton form: http://goo.gl/forms/H8Ulfrzbi9

Ha 2015-ben te is önkénteskedtél, vagy a szervezeteden belől önkénteseket foglalkoztatsz, nevezd be önmagadat vagy önkéntesedet, hogy a tevékenységét díjazni tudjuk. Ugyanakkor keressük 2015 legjobb önkéntes projektjét is, amelyre szintén várjuk a nevezésedet.

Jelentkezési határidő: 2015. 12. 03, 12 óra. Jelentkezni az esemény facebook oldalan lehet:  https://www.facebook.com/events/1671281773112322/

A gála helyszíne: Szent Imre Ifjúsági Központ, Csíkszereda, Petőfi Sándor utca, 39 szám, 2014. 12. 04 (péntek), 17 óra.

Kérem ossza meg ismerőseivel: