Önkéntesek jelentkezését várják

FELHÍVÁS: Önkéntesek jelentkezését várjuk

A koronavírus elleni védekezés, a járvány megfékezése csak felelős hozzáállással és összefogással lehetséges. Tudjuk azt, hogy a legveszélyeztetettebb korosztály a 65 év felettiek korosztálya. Ezért számukra szigorúbbak a hatósági intézkedések, rájuk nagyobb figyelemmel kell viseltetnünk nekünk is.

Hargita Megye Tanácsa minden lehetséges erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy megyénk más intézményeivel és hatóságaival összefogva a lakosságot segítse a koronavírus okozta nehéz helyzetekben. 

A napokban elkészül egy olyan online platform, ami arra hivatott, hogy biztonságos kapcsolatot teremtsen a felmerülő igények és szükségletek, illetve a jószándékú tenni akaró önkéntesek között – nyilatkozta Bíró Barna Botond alelnök, aki örvendetesnek tartja, hogy egy jó helyi kezdeményezést több oldalú partnerségben sikerül egész megyére kiterjeszteni.

Kiemelt fontossággal kezeljük ennek összefogását a megyei önkormányzat égisze alatt, illetve azt, hogy a 65 évnél idősebb generációról megfelelően gondoskodhassunk. Sokat köszönhetünk mindannyian szüleinknek, nagyszüleinknek. Itt az idő arra, hogy érezzék, számíthatnak ránk – hangsúlyozta Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Aki ily módon segíteni szeretne, küldje el jelentkezését (név, telefonszám, e-mailcím) a farkaseniko@hargitamegye.ro e-mail címre, ahol további tájékoztatást kapnak.

Az elkészült online platformot majd a közösségi oldalon ismerteti Borboly Csaba elnök és Bíró Barna Botond alelnök.

Hargita Megye Tanácsának kommunikációs csapata

Kérem ossza meg ismerőseivel: