Örömhír a Vaskertesben

III. díjat, azaz 20.000 eurót nyert a Vaskertes Általános Iskola a hozzánk tartozó Csillagszem Napközivel közösen az Olimpiadele Kaufland egész országot átszövő, több mint 1000 iskolát érintő versenyben. Külön büszkék vagyunk arra, hogy a 33 Hargita megyei résztvevő intézmény közül elsők lettünk, országszinten pedig az előkelő 18. helyen végeztünk.

106 kisebb-nagyobb tevékenységet szerveztünk az elmúlt 3 hónapban, a lezajlott tevékenységek környezetvédelem, sport és egészség, kreativitás és hagyományok, tudományok és kultúra témakörökbe sorolhatók, így egészen széles skálán mozgatta meg a résztvevőket ez a nagyszerű verseny.

vaskertes

Tevékenységeinket itt lehet megtekinteni: http://www.olimpiadelek.ro/participanti/proiecte-scoala/14838-coala-gimnaziala-vaskertes

A siker a csapatmunkának, a tanárok, tanítónők, óvónők, gyerekek és szülők lelkes hozzállásának és összefogásának köszönhető.

Köszönjük mindenki hitét, elkötelezettségét, lelkesedését, munkáját.


A Kaufland országos vetélkedőjén részt vett a Fogarasy Mihály Általános Iskola, valamint a Sfântu Nicolae Gimnázium is. A két tanintézmény ugyancsak 20 000 eurós díjat nyert.

fogarasy

sfantu_nicolae

Kérem ossza meg ismerőseivel: