Országos bajnoki cím a gyergyószentmiklósi Bagossy Zoltánnak

Plusz egy országos bajnoki ezüstérem is

Október 21-22 között került megrendezésre az Országos Osztályos Sporttánc Bajnokság Brassóban, melyen a nagykárolyi Lead & Follow Egyesület vezetője is részt vett.

A szoros verseny eredményeként Bagossy Zoltán és Farcas Dorina Latin D kategóriában, 19-34 éves korosztályban aranyérmet szerzett, ezzel az övék lett az országos bajnoki cím saját kategóriájukban. Ugyanakkor standard D kategóriában, 19-34 éves korosztályban Bagossy Zoltán és Nonn Bernadett országos bajnoki ezüstérmet kaptak, mivel sikeresen megszerezték az előkelő második helyet az osztályozó bajnokságon.

zoli 2

A sportot versenyszerűen űzők számára ez a legnagyobb és legfontosabb hazai verseny, hiszen itt dől el, hogy kik az adott kategóriák legjobbjai. A hétvégi megmérettetésen 625 kiemelkedő táncos vett részt az ország minden pontjáról.  

zoli 1

Ha valaki úgy érzi, hogy kedvet kapott ahhoz, hogy belekóstoljon a tánc csodálatos világába az most megteheti, mivel november elején új felnőtt táctanfolyam indul. Az egyesület várja az érdeklődők jelentkezését.

Forrás: nagykaroly.ro

 

Kérem ossza meg ismerőseivel: