Őszi sportpályázatok a megyei tanácsnál

Támogatásra pályázhatnak az ősszel is a Hargita megyében bejegyzett, Hargita megye területén sporttevékenységet folytató, jogi személyiséggel rendelkező sportegyesületek, sportklubok Hargita Megye Tanácsánál. A „Hargita megyéért versenyzünk” mottóval valósul meg a sportolók felkészítésének, az országos és nemzetközi bajnokságokon való részvételének, valamint országos és nemzetközi sportversenyek, események megszervezésének támogatása a kimagasló eredmények elérése érdekében. A megyei tanács támogatja a tömegsport-tevékenységek megszervezését, amely a szabadidő eltöltésére és a közösség mozgásra való nevelésére szolgál, valamint lehetőséget nyújt a különleges adottságú fiatalok kiválogatására és továbbirányítására a klubokhoz. A fent említett pályázat megvalósítási időszaka: 2015. október 20–december 10. A leadási határidő: 2015. szeptember 28., 10 óra. Az őszi kiírás keretösszege 175 000 lej.

– Hargita megye eddig is büszkélkedhetett a sportban elért eredményeivel, sportolóival és sportklubjaival. Az eredmények is azt igazolják, hogy van értelme a  sportot támogatni, mert amellett, hogy növeli a megye hírnevét, vonzza az turistákat, akik egy-egy sporteseményt meglátogatnak, ami hozzájárul a megye turizmusának növekedéséhez – nyilatkozta Borboly Csaba megyeelnök.

Bővebb információ igényelhető Csúcs Andrástól telefonon – 0266-207700/1308 – vagy e-mailben – csucsandras@hargitamegye.ro, továbbá a kiírás elérhető a következő linken: http://hargitamegye.ro/hargita-megye-tanacsa/programok/aktiv-palyazatok/sport-program.html

Kérem ossza meg ismerőseivel: