Pályázatíró képzés Hargita megyében

Te is meg tudod írni! 

Rendhagyó, pályázatíró képzést szervez Hargita Megye Tanácsának alintézménye, Hargita Megye Fejlesztési Ügynöksége partnerségben az Edutech Consulting Kft-val és a Harghita Business Centerrel, amelyre várjak mindazon érdeklődőket, akik igazán kipróbálnák magukat a pályázatírás világában, illetve elkészítenék saját üzleti tervüket.

Mindhárom térségben, szakemberek bevonásával elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítására nyílik lehetőség a következő időpontokban és helyszíneken:

– június 29: Gyergyószentmiklós, Szilágyi vendéglő

– június 29: Csíkszereda, Hargita Megye Tanácsa, Márványterem

– július 7: Székelyudvarhely, Hargita Business Center

A képzésre jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével lehetséges: https://bit.ly/3xLjyzg

Borboly Csaba, kifejtette, hogy Hargita megyében egyre inkább az tapasztalható, hogy kevesen foglalkoznak pályázatírással, egyre inkább leterheltek azok a személyek, amelyek cégek, vagy civil szervezetek számára készítik elő a pályázatokat. Viszont egyre több az országos és az uniós lehetőség, így megengedhetetlen, hogy szakemberekben szenvedjünk hiányt. Ennek fényében arra biztatok mindenkit, hogy ragadja meg az alkalmat és jelentkezzen a képzésre – zárta, Hargita Megye Tanácsának elnöke.

Cilip Árpád, Hargita Megye Fejlesztési Ügynökségének vezetője kiemelte, hogy ma már minden vállalkozás sikere, a megfelelő pályázati források lehívásában rejlik.

– Korábban egy katalógus elkészítése során feltérképeztük, hogy hány szakember és pályázatíró dolgozik megyénkben, amelynek fényében elmondhatjuk, hogy elég nagy hiány tapasztalható. Így arra döntöttünk partnereinket felkeresve, hogy egy rendhagyó, egyedi képzést biztosítunk mindazoknak, akik szívesen megírnák saját pályázataikat, tapasztalatot és tudást szereznének a pályázatok terén, vagy akár civil szervezetek számára is elkészítenék a pályázatot –zárta gondolatait, az Ügynökség vezetője.


Hargita Megye Tanácsának sajtóirodája

Kérem ossza meg ismerőseivel: