Pályázatok magyarul

    Kimagasló látogatottsággal, alig két hét alatt közel 200 ezer oldalletöltéssel működik a Magyar Fejlesztési Központ által létrehozott új, magyar nyelvű pályázati honlap, a www.palyazatokmagyarul.eu. A közvetlen uniós források lehívásának megkönnyítését célzó, a tagországokban egyedülálló, felhasználóbarát internetes felületet legnagyobb számban a vállalkozásfejlesztés iránt érdeklődők keresték fel.
    A 2014-2020 közötti ciklusban több mint 130 milliárd euró értékű közvetlen forrás nyílik meg évente több mint félezer pályázatban. A pályázatok döntően konzorciálisak, több országból származó résztvevők összefogásával is elnyerhetők. A többek között állami szervek, háttérintézmények, civil szervezetek, alapítványok, cégek és önkormányzatok által elnyerhető támogatások főként a kutatás, fejlesztés, az innováció, az oktatás, a közlekedés, a környezetvédelem-klímapolitika és az energetika területein hasznosulhatnak, a megszerezhető támogatások feldolgozása folyamatos.  A  www.palyazatokmagyarul.eu felületén az idei év végéig további hatvan-hetven pályázat megjelenése várható.
    A közvetlen uniós források felhasználásában érvényesülő partnerségi szemlélettel tovább növelhető a Duna régió társadalmi és gazdasági kohéziója. A határon átnyúló projektek az Európában élő teljes magyar nemzeti közösség további fejlődését szolgálhatják. A közvetlen források területén a tagállamok között egyedülállónak számító internetes platformmal egy időben elindult a  www.nyeromagyarok.eu oldal is, amely képekkel illusztrálva mutatja be a már megvalósult, sikeres pályázati történeteket.

Az alábbi két weboldalon lehet érdeklődni a további részletekről:

www.palyazatokmagyarul.eu
www.nyeromagyarok.eu

Kérem ossza meg ismerőseivel: