Parcellázási tervek kapcsán újabb kifüggesztés és mérések

Hétfőn, szeptember 28-án helyszíni mérésre várják a 12-es kataszteri dűlőben érintett területtulajdonosokat és -használókat a kivitelező Topo Service cég munkatársai.  Találkozó reggel 9 órakor a Gyilkostó Hotel parkolójában. Az említett dűlő a Cohárd részt foglalja magába – szükség esetén ellenőrizhető a dűlőhatár a város honlapján elérhető külterületi kataszteri térképen (www.gyergyoszentmiklos.ro/Önkormányzat/Parcellázási tervek menüpontnál).

A folyamat gördülékenységét az érintett területtulajdonosok és –használók hozzáállása jelentős mértékben segíti. A méréseken lehetőség szerint személyesen jelenjenek meg az érintettek, szükség esetén kérjenek fel egy családtagot, rokont, aki képviselni tudja őket. Legyen kéznél az az igazoló dokumentum, amely feljogosítja őket a területhasználatra, hogy helyszínen is összevethetőek legyenek az adatok szükség szerint.

Kifüggesztésre kerül a 100-as dűlő parcellázási terve

Hétfőn, szeptember 28-án kifüggesztésre kerül az ún. Kiskürüc dűlő parcellázási terve. Fontos, hogy a területtulajdonosok és azok, akik területet használnak ezen a részen ellenőrizzék, szemrevételezzék a feltüntetett adatok helyességét.

A kifüggesztéstől számított két héten belül, tehát október 9-ig fogalmazható meg módosítási kérelem a kifüggesztett tervekkel kapcsolatosan (saját parcella adataihoz). Ismételten felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy a kifüggesztési határidő lejárta után a tervek a véglegesítés fázisába kerülnek, ekkor már nem áll módunkban további észrevételeket figyelembe venni.

Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az érintettek nem minden esetben szakítanak időt arra, hogy a helyszíni mérésen vagy a kifüggesztésen megjelenjenek, hangsúlyozzuk, hogy a tulajdonosok részvétele kiemelten lényeges pontosan azért, hogy minden adat a megfelelő időben bekerüljön a parcellázási tervek adatbázisába. Fontos, hogy a tulajdonosok megértsék ennek fontosságát.

Kérem ossza meg ismerőseivel: