Pearl Erdély Arca 2015 – a benevezés elkezdődött

Májustól lehet nevezni a 2015-ös Pearl Erdély Arca Szépségversenyre. A három legszebb lány másodmagával török- és görögországi üdülőparadicsomokban pihenhet.

2015-ben ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Pearl Erdély Arca Szépségverseny. A verseny idén is több szakaszból áll, a lányok online szavazatok által juthatnak tovább, míg ki nem alakul az 50 lányból álló elődöntős mezőny. Az elődöntősökből zsűri választja ki azt a 12 lányt, aki részt vehet a gálaesten, illetve az azt megelőző tíznapos felkészítő táborozáson, ahol mozgás- és beszédtechnikát, koreográfiát, színpadi megjelenést tanulnak, valamint fotózásokon és interjúkon és különböző programokon vesznek részt. A döntőre szeptember 18-án kerül sor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermében.

Nevezni 15 év fölötti hölgyeknek lehet május 1-jétől a www.erdelyarca.ro honlapon, az online szavazás június 1-én veszi kezdetét. A verseny fődíja egy kétszemélyes törökországi, a második és harmadik díj egy-egy kétszemélyes görögországi utazás, a Pearl Nails különdíja egy hosszú hétvége Rómában, továbbá számos értékes különdíj.

Benevezés és bővebb információ a Pearl Erdély Arca Szépségverseny honlapján: www.erdelyarca.ro

erdely_arca

Kérem ossza meg ismerőseivel: