Péntekre keserédes kamaszkori napló

Kalandpark (Adventureland)

amerikai vígjáték (2009), 107 perc

1987 nyarán a végzős James (Jesse Eisenberg) izgalmas európai körútra készül a haverokkal, hogy aztán ősztől New York-ban tanuljon tovább. Amikor azonban a szülei közlik vele, hogy váratlan anyagi problémák miatt egyik projektet sem tudják finanszírozni, James kénytelen nyári munkát vállalni a helyi vidámparkban.
A csodás műemlékek, a finom borok, és a csinos európai lányok helyett be kell érnie idegesítő főnökökkel, fura kollégákkal, neveletlen gyerekekkel, mogorva apákkal és helyi suttyókkal. Miután ráadásul a kevésbé izgalmas melóra osztják be, szemernyi kétsége sem marad afelől, hogy élete legborzasztóbb nyara elé néz. Szerencsére azonban a Teremtő viszonylag igazságosan osztotta el a csinos lányokat a világon, és még ha nem is mindenütt egyformán magas az arányuk, azért Amerika hatalmas, így két takaros teremtés a szóban forgó vidámparkba is jutott.
James eleinte enyhén lúzernek tűnik, hamarosan azonban néhány zacskó fűnek köszönhetően sikerül beilleszkednie a közösségbe. Intelligensen cuki vonásai segítségével pedig a park két legjobb nője is kegyeibe fogadja, igaz, az ő szívét csak Em (Kristen Stewart) dobogtatja meg… Végül tehát a rémálom helyett élete egyik legjobb és legkalandosabb nyarát élheti át, belekóstolhat a valódi életbe, és talán még a szüzességétől is megszabadulhat.

Május 20., péntek 19:55 óra – Paramount_Channel1 – Paramount CHANNEL

port.hu

Kérem ossza meg ismerőseivel: