PSYCHÉ: budapesti Feledi Project táncszínházi előadása a Figuránál

Május 23-án, szerda este 7 órától a budapesti Feledi Project Psyché című táncszínházi előadása kerül műsorra a Figura Stúdió Színház nagytermében.

A Weöres Sándor műve ihlette előadás egy különös és féktelen szabadságvággyal megáldott nő kétségbeesett küzdelmét mutatja be a szerelem és az élet teljességéért. A nő sorsa, hogy testi és lelki szenvedélyének, szerelmének tárgyát, beteljesülését csak két különböző férfiben képes megtalálni! Ez hová vezethet….?

Weöres Sándor úgy tekintett az általa megírt figurára, mint énje kiterjesztésére, kivetülésére egy számára férfiként sohasem megélhető női alakban. Annak a szabadságvágynak és vadságságnak a kivetülése ez a női figura, amit a mindennapokban nem tudunk megélni. Beteljesületlen szerelem és a ragaszkodás tragédiája.

PSYCHE2

Az előadás 16 éven felüli nézőknek ajánlott!


Jegyek ára 15 lej, diákoknak, nyugdíjasoknak és csoportkedvezménnyel (min. 10 fő) 10 lej. 

Jegyek válthatók munkanapokon 15.00 és 19.00 óra között, vagy előadások előtt fél órával a Figura Stúdió Színház előcsarnokában található jegypénztárban. Helyfoglalás és információk a 0752-227-011-es telefonszámon, vagy az org@figura.ro e-mail címen.

Online jegyek a www.biletmaster.ro oldalon.


Psyché

PSYCHE1

táncszínházi előadás

Előadók: Horváth Zita, Halász Gábor, Feledi János

Díszlet-látvány: Minorics Krisztián, Matisz Gábor

Jelmez: Henez Mariann

Dramaturg-rendezőtárs: Lisztóczky Hajnal

Rendező-koreográfus: Feledi János

Kérem ossza meg ismerőseivel: