Pünkösdi jótékonysági bál

Május 24., vasárnap – 21.00 óra – Borzont, Művelődési Otthon

Szeretettel meghívunk minden mulatni vágyó és adakozó szándékú embert 2015 május 24-én 21- órától a Borzonti Művelődési Otthonban tartandó Jótékonysági Bálra melynek bevételét Siklódi Erzsébet segítésére szánunk.

„Siklódi Erzsébet vagyok, gyergyószentmiklósi lakós és egy rendkívüli helyzetben szeretném kérni minden jó szándékú ember segítségét.

Egy korábbi krónikus elváltozásom után, egy rendkívüli súlyos betegséget diagnosztizáltak a koponyámban. A korábbi problémámon sem tudtak itthon, Romániában segíteni, mivel több intézményben kevés esélyt adtak a sikeres műtét kimenetelének.
Ez utóbbi agyi elváltozásomat, sajnos azonnal műteni kellett egy külföldi ideggyógyászati intézményben, mely hála a Jóistennek és az intézet Professzorainak sikeres lett. Viszont mindez rendkívüli költségekkel jár, amit további tartós kezelés és műtéti beavatkozás kell kövessen.
Kérek minden jó szándékú embert, aki teheti, segítsen, mert 48 évesen még szeretnék a két gyerekem Édesanyja és a szintén beteg férjem támasza lenni.
Minden segítséget és jó szándékot KÖSZÖNÖK! “

jotekonysagi_bal_kisujsag_cover

A jó hangulatért a Four Play és a Levi Band gondoskodik továbbá fellép a Hóvirág Néptánc együttes.

A belépő ára : 25 lej ami magába foglal egy vacsorát is, a tombola : 5 lej

A tombola fődíja egy TV LED 19” 49 cm

Kérem ossza meg ismerőseivel: