Régi-új helyszínen a 11. EMI-tábor

Erdély legnagyobb nemzeti tábora, az EMI-tábor idén augusztus 5-9. között kerül megszervezésre. 

Szerdától vasárnapig tartó koncertsorozattal és változatos programkínálattal várják a Gyergyószékre látogatókat, de már a nulladik, keddi napon megnyílik a fesztivál kapuja.

A borzonti kempinget elhagyja ugyan, de a tábor továbbra is Gyergyószentmiklós vonzáskörzetében marad, ezúttal a 3-as kilométerkőnél lesz megtartva. A régi-új helyszín festői környezete és a városhoz való közelsége ideális táborozóhellyé teszi a kempinget, azonban a szervezők elmondása szerint nem kis feladat előtt áll a csapat a tábor újjáépítését illetően.

emi_tabor1_kisujsag_cover

A tábor 2011-ben

„Nagy befektetés lesz ez számunkra, azonban bízunk benne, hogy a sokak számára kedvesebb Gyergyószentmiklós melletti kempinget otthonosnak érzi majd mindenki. Mi mindenképp ezen dolgozunk.” – tette hozzá Sorbán Attila Örs, a 11. EMI-tábor főszervezője az önkéntes csapat április 17-19. között tartott szervezői gyűlésén.

emi_tabor_kisujsag_cover

A szerevezőcsapat gyűlése

A szervezők ugyanakkor arra vonatkozó elképzeléseket is megfogalmaztak, hogy szeretnék, ha a tábor megtartaná családias fesztiválhangulatát, ennek érdekében pedig a helyszín kialakításakor nagyobb hangsúlyt fognak fektetni a tábori közösséget összekovácsoló programok és a barátságos közeg kialakítására.

emi_tabor3_kisujsag_cover

Helyszíni mustra

emi_tabor2_kisujsag_cover

Helyszíni mustra

Kérem ossza meg ismerőseivel: