Shakespeare Összes Rövidítve (S.Ö.R.)

Előbemutatóval zárja az évadot a Figura

Barabás Árpád rendezésében a Shakespeare Összes Rövidítve (S.Ö.R.) című produkciót láthatják az érdeklődők július 10-én és 11-én este 9 órai kezdettel a Living-színpadon. A helyek száma korlátozott, ajánlott az előzetes helyfoglalás.

A Figura Stúdió Színház Krémje: Fodor Alain Leonard, Kolozsi Borsos Gábor és Moșu Norbert-László megkísérlik bemutatni Shakespeare összes művét. Tőr lesz e darab, hol polgárvér szennyez polgárkezet, s ki bűnös, fennakad. Kölcsönt ne végy, ne adj, imádkozz, s vonulj kolostorba, mert valami bűzlik Dániában. De ne csüggedj, akit asszony szült, teneked nem árt, s hogy mi a szép, azt most tudod meg itt. Minden jó, ha a vége jó, és a többi néma csend. A S.Ö.R. egyfajta élő Shakespeare-album, amely a neves drámaíró legnépszerűbb műveinek ismert jeleneteit hozza színpadra és egyben közelebb a nézőkhöz egy közvetlen és humorban nem szűkölködő előadásban.

_GAB9653

A mindössze három színészre írt komédia betekintést nyújt William Shakespeare életművébe. Az előadás egyfajta csapatjátékként is működik, mivel a bőséges színházi eszköztárat felvonultató produkcióban a színészek amellett, hogy több karaktert alakítanak, technikai feladatokat is ellátnak a színpadon, a nézők így a színpadi apparátusba is betekintést nyerhetnek – fogalmazott Barabás Árpád, a S.Ö.R. rendezője.

Az eseményeken érvényesek az előírt egészségügyi szabályok, kötelező a távolságok betartása, maszk viselése, illetve ajánlott a gyakori kézfertőtlenítés.


A Figura Stúdió Színház sajtóközleménye

Fotók: Kozma Péter

Kérem ossza meg ismerőseivel: