Sok játékosától búcsúzik a GYHK

Köszönjük, fiúk!

Eljött egy olyan pillanat a Gyergyói Hoki Klub életében, amikor egy nagyarányú átalakításra van szükség. Előbb, vagy utóbb meg kellett történnie ennek, ez tudható volt.  Be kell látnunk, az Erste Liga mezőnyében csak akkor tudunk előre lépni ha a játékoskeretben változtatásokat vezetünk be.

El kell búcsúznunk olyan játékosoktól, akiknek nagyon sokat köszönhet a gyergyószentmiklósi jégkorong, akik sok éven át meghatározó személyiségei voltak a csapatnak.

Több száz meccsen viselték a piros-fehér mezt és sok örömet szereztek játékukkal a szurkolóknak. Köszönjük nekik mindazt, amit letettek a gyergyói hoki asztalára.

Barabás László, Csergő Hunor, Elekes-Darabont Hunor, Ivácson Roland, Nagy Csaba, Sára Tibor és Szakács Szabolcs mostantól nem a Gyergyói Hoki Klub játékosai. 

Van köztük, aki már korábban jelezte, hogy a szezon végével befejezi a jégkorongozó pályafutását, van, aki nem fogadta el a számára felkínált ajánlatunkat és más csapatnál folytatja, van, akit a Gyergyói Hoki Klub szakmai stábjába hívunk, és vannak, akiknek az utánpótlás-nevelésnél kínálunk munkát.

Egy elválás sosem könnyű, ezt akkor is nehéz megélni, ha számítani lehet rá.
Köszönjük nekik a piros-fehér mezben eltöltött éveket, az együtt megélt szép napokat és a kitartást az együtt megélt nehéz időszakokban.
Lacika, Huni, Elek, Roli, Csabi, Tibi és Mester! Kívánjuk, hogy az életben sikeresek legyetek, kívánjuk, hogy céljaitokat elérjétek!
Ígérjük, hogy megszervezzük az alkalmat, amikor a szurkolók is méltóképpen megköszönhetik nektek azt amit ti adtatok mindannyiunk számára. Bárhogy is alakuljon a jövő, ti örökre fontos szereplői, részesei vagytok a gyergyói jégkorong történetének.

Köszönetet mondunk ugyanakkor azoknak a légiósoknak is, akik az elmúlt szezonban a GYHK keretét erősítették, de a következőkben nem a mi színeinket viselik.
Minden jót kívánunk Joe Basaraba, Igor Bobcek, Tero Koskiranta, Eric Pance, Matic Podlipnik, Timur Raszulov és Marek Troncisky!

Hajrá Gyergyó!


A Gyergyói Hoki Klub közleménye

Fotó: Szász Adorján

Kérem ossza meg ismerőseivel: