Szakmai fejlesztés támogatása vidéken

Hargita Megye Tanácsának Vidékfejlesztési Egyesülete pályázatot hirdet a hivatalosan bejegyzett, mezőgazdasággal, vidékfejlesztéssel foglalkozó szakmai egyesületek tevékenységének a támogatására és fejlesztésére.

A kiírásra olyan Hargita megyei szakmai egyesületek jelentkezhetnek, amelyek székhelye azon településen található, melyek önkormányzata tagja Hargita Megye Tanácsa Vidékfejlesztési Egyesületének, vagy megyei érdekeltségűek.

A pályázat a mezőgazdasági szakmai egyesületeket a következőkben támogatja: kiállítások, kerekasztal-beszélgetések, konferenciák szervezése, szakmai rendezvényeken, tapasztalatcserén való részvétel és eszközbeszerzés (kivéve a tej- és gyümölcsfeldolgozó egységek felszerelése).

Az előirányzott keretösszeg 46 903 lej, a vissza nem térítendő támogatás a pályázat összköltségének a 49%-a.

További információ, a pályázási űrlap, a pályázási útmutató igényelhető a közhasznú egyesület székhelyén – Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, Hargita Megye Tanácsának 244-es irodájában, telefon: 0740 169850, 0740 122490, e-mail cím: karikascsilla@hargitamegye.roszaboakos@hargitamegye.ro. A pályázati űrlap letölthető a www.hargitamegye.ro honlapról is.

A pályázat leadási határideje 2016. április 4., 12 óra. A pályázat benyújtható egy példányban lezárt borítékban Hargita Megye Tanácsának 244-es irodájában. A hiányos és határidő után beérkezett pályázatokat nem bírálják el.

Kérem ossza meg ismerőseivel: